Liever alles in het echt zien?
Kom dan langs in onze showroom!

 

 

Eetkamerstoelen

Om uitgebreid te kunnen dineren heb je meer dan alleen een rijkelijk gevulde eettafel nodig. Ook de eetkamerstoelen zijn erg belangrijk. De eetkamerstoel zorgt namelijk voor een stukje comfort tijdens het eten. Daarnaast nodigt een mooie eetkamerstoel je uit om ook aan de eettafel te werken, te studeren, te spelen met de kinderen of te hobbyen.

Bij Room108 Bonheiden koop je eetkamerstoelen die niet alleen comfortabel zijn, maar ook perfect matchen met je interieur. Hoe leuk is het namelijk als de stof en de kleur van je eetkamerstoel perfect overeenkomt met je salon?

Stoelen in diverse modellen, uitvoeringen en kleuren

Bij Room108 Bonheiden koop je eetkamerstoelen in diverse modellen, uitvoeringen en kleuren. Zo heb je bij ons de keuze uit leer of stof en kan de eetkamerstoel worden uitgevoerd in ruim 700 kleuren. Door te spelen met de uitvoering en kleur, creëer je zelf een eetkamerstoel die perfect past bij jouw interieur. Zo past een stoel met houten details en linnen bekleding goed bij een landelijk interieur, terwijl leer en metalen details juist zorgen voor een industrieel en modern effect. Uiteraard kunnen de eetkamerstoelen matchen met zowel jouw eigen eetkamertafel als bij de eetkamertafels uit ons assortiment.

Room108 Bonheiden is een woonwinkel die gespecialiseerd is in zitmeubilair. Onze collectie met salons, hoeksalons eetkamerstoelen en eetkamertafels past perfect bij een landelijk of industrieel interieur en blinkt uit in variatie. Zo kun je bij ons terecht voor een eetkamerstoel op maat, die geheel wordt gepersonaliseerd en wordt uitgevoerd volgens jouw wensen. Wil je meer informatie over onze collectie en werkwijze? Neem dan een kijkje op de website of kom langs in onze showroom in Bonheiden. Uiteraard kun je met vragen ons ook direct contacteren per telefoon, e-mail of via onze social media kanalen.

Eetkamerstoel op maat bij Room108 Bonheiden