Liever alles in het echt zien?
Kom dan langs in onze showroom!

 

 

Eettafels van Room108

Het belangrijkste meubelstuk in huis? Dat is toch wel de eettafel. Op welke andere plek eet je immers met je partner, drink je een kopje koffie met je vrienden of maak je huiswerk met de kinderen? Ben je toe aan een nieuwe eettafel? Ontdek dan het assortiment van Room108 Bonheiden.

Room108 Bonheiden is een woonwinkel met een zeer ruime keuze aan hoeksalons, fauteuils, eettafels en eetkamerstoelen. Ons assortiment bestaat niet alleen uit alles wat je nodig hebt voor in huis, onze collectie is bovendien super veelzijdig.

Industriële en stoere eettafels

De eettafels uit de collectie van Room108 Bonheiden zijn over het algemeen vrij stoer en industrieel. Zo combineren we graag massief eikenhout met staal voor een rustiek en modern effect. Qua vorm, afmeting en uitvoering geven we jou vervolgens graag de vrije hand. Jij weet immers als geen ander wat er het beste bij jouw huis past en aan welke eisen een eettafel moet voldoen. Uiteraard kun je de eettafel prima combineren met diverse eetkamerstoelen uit ons assortiment. In onze collectie vind je veelzijdige eetkamerstoelen die uitgevoerd kunnen worden in ruim 700 kleuren en diverse stoffen. Hierdoor matchen de eetkamerstoelen perfect met de salon en de rest van het interieur.

Heb je interesse in een eettafel op maat? Kom dan langs in de showroom van Room108 Bonheiden. Hier kun je de eettafels op je gemak bekijken. Uiteraard kun je ook een kijkje nemen op onze website. Online vind je naast een hoop inspiratie, ook praktische informatie over Room108 Bonheiden. Check bijvoorbeeld onze openingstijden, ons adres en onze contactgegevens. Voor vragen of meer informatie kun je ons altijd bellen, e-mailen of via social media. Ons deskundige team helpt je graag bij het vinden van de perfecte eettafel, eetkamerstoelen of andere pronkstukken voor in je interieur. Tot snel bij Room108 Bonheiden!

Eettafels op maat bij Room108