Liever alles in het echt zien?
Kom dan langs in onze showroom!

 

 

Onmisbaar in je interieur: de fauteuil

Een fauteuil is onmisbaar in je interieur. Naast dat een fauteuil of loveseat hartstikke gezellig en sfeervol staat, is het ook een heerlijke plek om in weg te kruipen. Bij Room108 Bonheiden koop je een fauteuil die perfect past bij je salon en interieur. Kies voor een Room108 fauteuil met oneindig veel kleur mogelijkheden of ga voor een fauteuil van één van vele andere prachtige merken.

Zorg er daarom voor dat de fauteuil één geheel vormt met de salon en eetkamerstoelen of kies juist voor een loveseat die een echte eyecatcher vormt in huis. Een fauteuil of loveseat kan bovendien overal geplaatst worden, zowel in de woonkamer als bijvoorbeeld op de studeerkamer of slaapkamer.

Ruime keuze bij room108

Oneindig veel keuze aan fauteuils en loveseats

Het leuke aan de fauteuils bij Room108 Bonheiden is dat je niet alleen qua kleur oneindig veel keuze hebt, ook qua afmetingen en uitvoering engeven we jou graag de vrije hand. Kies bijvoorbeeld tussen leer en stof en ga voor een grote of een kleine variant van de fauteuil. Afhankelijk van de ruimte waarin je de fauteuil wilt plaatsen, kies je altijd een variant die het beste bij jouw interieur past. Bovendien kun je door te spelen met kleur, stof en leer, verschillende looks creëren. Zo geeft leer de fauteuil een vintage look, terwijl je met velours juist een heel hip effect krijgt.

Wij helpen je een fauteuil op maat te vinden

Bij Room108 Bonheiden helpen we je graag bij het vinden van een fauteuil op maat. Zo geven we je graag interieuradvies en leggen we je de verschillende opties voor. Ben je nieuwsgierig geworden naar onze collectie? Kijk dan eens rond op onze website, social media of kom langs in onze showroom in Bonheiden. Hier hebben we meerdere fauteuils en loveseats staan die je kan bekijken en uittesten. Tot slot kun je in de showroom meteen de overige items uit onze collectie bekijken. Bij Room108 Bonheiden koop je namelijk ook de allerleukste zithoeken, eettafels, eetkamerstoelen en andere meubelstukken voor een industrieel, landelijk of modern interieur!