Liever alles in het echt zien?
Kom dan langs in onze showroom!

 

 

Hoeksalons

Een hoeksalon is een comfortabele zetel die vaak uit één of twee longchairs bestaat. De precieze opstelling kan verschillen, maar een hoekzetel heeft altijd een L-vorm of U-vorm. Dit design is praktisch voor in elk huishouden en past bij elk interieur. Bovendien is het wel zo gezellig om met de hele familie of vriendengroep op één salon te kunnen zitten. Voor meer info en prijzen, ga naar de site van ons hoofdkantoor.

 

 

Qua hoeksalons kun je kiezen uit verschillende stijlen, stoffen en kleuren. Het is maar net wat jij mooi vindt en wat het beste bij jouw woonstijl en wensen past! Ook qua formaat en opstelling kun je vaak spelen met het design van de hoeksalon.

Hoeksalons van Room108

Hoeksalons kopen bij Room108 Bonheiden

Room108 Bonheiden staat bekend om haar industriële en landelijke meubels. Van zetels tot aan hoeksalons, tafels en stoelen: je vindt het in onze uitgebreide en moderne collectie. Bovendien blinkt Room108 Bonheiden uit in variaties en mogelijkheden. Zo heb je bij ons een ruime keuze uit verschillende stoffen, kleuren en prijsklassen. Daarnaast kun je onze hoeksalons volledig ontwerpen volgens jouw wensen. Stel bijvoorbeeld zelf verschillende elementen samen om jouw perfecte hoeksalon te creëren of pas een bestaand ontwerp ietwat aan volgens jouw eigen ideeën. Ook bijzondere afmetingen zijn geen enkel probleem dankzij de vrijheid die je hebt bij Room108 Bonheiden.

Hoeksalon op maat laten maken

Een hoeksalon op maat laten maken is geen enkel probleem bij Room108 Bonheiden. Doe bijvoorbeeld alvast wat inspiratie op via onze website of kom gezellig langs in onze showroom. Hier kun je de hoeksalons niet alleen van alle kanten bekijken, je kunt ook direct uittesten of de zetel wel lekker zit. Ben je enthousiast geworden? Dan staat ons gemotiveerde team klaar om je te adviseren. Uiteraard helpen we je ook bij het kiezen van de perfecte uitvoering en afmetingen. Voor vragen of meer informatie kun je ons natuurlijk ook altijd even contacteren. Wij staan klaar om je te woord te staan!

In onze stoffencollectie heeft u keuze uit meer dan 700 kleuren

Jouw hoeksalon
op maat