Liever alles in het echt zien?
Kom dan langs in onze showroom!

 

 

Meubels op maat bij onze meubelwinkel Aarschot

Heb jij helemaal geen zin om tientallen meubelwinkels af te struinen voordat je een nieuw interieur bij elkaar gevonden hebt? Kom dan direct naar Room108 Bonheiden. Wij zijn een meubelwinkel Aarschot en omgeving waar eigenlijk iedereen wel slaagt voor een nieuwe zetel, eetkamertafel of ander meubelstuk. Hoe het komt dat wij zo’n grote slagingskans bieden? Dat is simpel. Wij werken namelijk met een vrij standaard collectie met industriële en landelijke meubels. Het bijzondere hieraan is echter dat alle meubelstukken van Room108 Bonheiden volledig gepersonaliseerd kunnen worden. Je koopt bij ons daardoor altijd een meubelstuk op maat.

Room108 Bonheiden - Showroom

Onze meubelzaak Aarschot is uniek en aantrekkelijk voor een breed publiek

De werkwijze van onze meubelzaak Aarschot maakt ons absoluut uniek en aantrekkelijk voor een breed publiek. Wij snappen namelijk als geen ander dat elk huishouden zijn eigen wensen heeft. Een standaard collectie, formaat of kleur spreekt hierdoor lang niet iedereen aan. Doordat je bij ons alle details zelf bepaalt (van het formaat tot aan de kleur en de stoelpootjes), vind je altijd een meubelstuk die aan jouw eisen voldoet. Je weet bij Room108 Bonheiden bovendien zeker dat je een meubelstuk in huis haalt die niemand anders heeft!

Wil je meer te weten komen over de meubels Aarschot? Neem dan de tijd om rond te kijken op de website van Room108 Bonheiden. Hier kun je inspiratie op doen en vind je veel praktische informatie over ons en onze manier van werken. Voor meer informatie kun je uiteraard ook contact met ons opnemen, ons volgen via social media of je inschrijven voor de nieuwsbrief van Room108 Bonheiden. Tot slot ben je van harte welkom in onze showroom in Bonheiden. In de showroom voorzien we je graag van een passend advies en kun je rustig kennis maken met onze collectie en de mogelijkheden die wij je bieden!

Meer te weten komen over de meubels Aarschot?