Liever alles in het echt zien?
Kom dan langs in onze showroom!

 

 

Room108 Bonheiden: leukste meubelwinkel Boortmeerbeek en omstreken

Room108 Bonheiden is ongetwijfeld de leukste meubelwinkel Boortmeerbeek en omstreken. Naast dat wij een eigentijdse collectie hebben die een breed publiek aanspreekt, hebben wij een unieke werkwijze. Bij Room108 Bonheiden kun je je meubelstukken namelijk volledig personaliseren. Zo bepaal je zelf alle grote én kleine details van je nieuwe meubels. Bepaal zelf de kleur, het stof, de materiaal en het formaat. Ook de afwerking en extra elementen kies je helemaal zelf. Zo weet je zeker dat je slaagt en dat je buren niet dezelfde meubelstukken in huis zullen hebben. Wel zo leuk als jij een heuse trendsetter bent!

Room108 Bonheiden - Showroom

Je bent van harte welkom in onze meubelzaak Boortmeerbeek

In onze meubelzaak Boortmeerbeek ben je van harte welkom voor een persoonlijk advies. Ons team is deskundig, enthousiast en klantvriendelijk. We nemen graag de tijd om de verschillende mogelijkheden met je te bespreken. Daarnaast kun je in onze showroom de collectie rustig komen bekijken. De beste manier om een keuze te maken is namelijk door een meubelstuk in het echt te bekijken én even uit te proberen. Het is namelijk wel belangrijk dat een nieuwe salon of fauteuil niet alleen mooi is en een perfecte match met je interieur vormt, maar ook daadwerkelijk lekker zit.

Op onze website kun je de meubels Boortmeerbeek alvast bekijken. Schenk jezelf dus een kop koffie in en maak kennis met onze collectie én mogelijkheden. Ook vind je online meer praktische informatie, zoals de openingstijden en het adres van onze showroom in Mechelen. Mocht je vragen hebben, neem dan contact op met het team van Room108 Bonheiden. Ons team is te bereiken via de e-mail, telefoon en het contactformulier. Tot slot kun je ons volgen via social media of je inschrijven voor de nieuwsbrief als je geen enkel nieuwtje wilt missen. Wij houden je graag op de hoogte!

Bekijk de meubels Boortmeerbeek online