Liever alles in het echt zien?
Kom dan langs in onze showroom!

 

 

Moderne, unieke en persoonlijke meubelwinkel Duffel

Ben je op zoek naar een meubelwinkel Duffel waar je meubels vindt die nét iets anders zijn dan bij de meeste winkels? Ontdek dan de collectie van Room108 Bonheiden. Onze collectie met industriële en landelijke meubels is modern, uniek en persoonlijk. Naast dat je een zeer ruime keuze hebt uit verschillende modellen zetels, fauteuils, loveseat, eetkamertafels en eetkamerstoelen, kun je alle meubelstukken helemaal zelf samenstellen. De opties zijn hierdoor eindeloos en matchen altijd perfect met jou en je woonstijl. De kans dat je bij Room108 Bonheiden slaagt voor een nieuw interieur? Die durven we gerust 108% te noemen!

Room108 Bonheiden - Showroom

Van harte welkom in onze meubelzaak Duffel

In de showroom van onze meubelzaak Duffel ben je van harte welkom voor een persoonlijk advies. Het team van Room108 Bonheiden denkt graag met je mee en kan je alles vertellen over de mogelijkheden. Wij hebben een liefde voor ons vak én kennen de laatste interieurtrends als geen ander. Daarnaast kun je in de showroom een kopje koffie komen drinken op de zetels en eetkamerstoelen. Door een meubelstuk even uit te testen kun je immers pas echt een weloverwogen keuze maken. Bij Room108 Bonheiden bieden we je deze optie daarom graag. Tot slot vind je in onze showroom woonaccessoires van diverse luxueuze woonmerken.

Wil je geen enkel nieuwtje over de meubels Duffel en Room108 Bonheiden missen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief of volg ons via onze social media kanalen. Wij houden je graag op de hoogte. Daarnaast staat er op onze website veel informatie, kun je de collectie bekijken én vind je hier onze contactgegevens terug. Plan gerust een bezoekje aan de showroom of neem contact met ons op als je een vraag hebt. Je bereikt het team van Room108 Bonheiden via de telefoon, e-mail of het online contactformulier. We hopen gauw van je te horen!

Mis geen enkel nieuwtje over de meubels Duffel