Liever alles in het echt zien?
Kom dan langs in onze showroom!

 

 

Meubelwinkel Haacht met eindeloos veel mogelijkheden

Room108 Bonheiden is een meubelwinkel Haacht waar we graag net een stapje verder gaan dan andere meubelwinkels. Wij staan namelijk niet alleen bekend om onze ruime collectie, maar ook om de eindeloze mogelijkheden. Je stelt je meubels bij ons namelijk helemaal zelf van A tot en met Z samen. Zo kies je een kleur die de perfecte match vormt met je interieur, het formaat waar jij prinsheerlijk op kan zitten of liggen en de kleinste details waar jij vrolijk van wordt. Elk meubelstuk is hierdoor een absolute eyecatcher in jouw interieur.

Room108 Bonheiden - Showroom

Meubelzaak Haacht met een vakkundig en enthousiast team

In onze meubelzaak Haacht staat een vakkundig en bovenal enthousiast team klaar om jou op weg te helpen. Het samenstellen van het perfecte meubelstuk kost namelijk wel iets meer tijd en moeite dan het shoppen van een standaard collectie. Gelukkig helpt het team van Room108 Bonheiden je graag. Wij nemen de tijd om je alles te vertellen over de verschillende opties en laten je graag de kleuren, stoffen en materialen zien. Eventueel kun je op onze website alvast wat inspiratie op doen. Bekijk bijvoorbeeld welke meubelstukken wij in onze collectie hebben en welke modellen jou aanspreken.

Door de vele opties en mogelijkheden, zijn onze meubels Haacht geschikt voor een breed publiek. Sterker nog, wij hebben een slagingskans van 108%. Plan gerust een bezoek aan onze showroom of neem contact met ons op als je een vraag hebt over onze collectie of werkwijze. Het team van Room108 Bonheiden staat je graag te woord. Tot slot hebben wij social media accounts en een nieuwsbrief waar je je voor kunt inschrijven als je geen enkele actie of notitie van Room108 Bonheiden wilt missen! Graag tot ziens.

Meubels Haacht voor een breed publiek