Liever alles in het echt zien?
Kom dan langs in onze showroom!

 

 

Meubelwinkel Hever waar je alle meubelstukken zelf samenstelt

In onze meubelwinkel Hever werken we net even wat anders dan de meeste meubelwinkels. Bij ons heb je namelijk de mogelijkheid om alle meubelstukken helemaal zelf samen te stellen. Dit betekent dat jij zelf de kleur bepaalt, een stof uitkiest en het perfecte formaat doorgeeft. Daarnaast heb je de keuze uit extra elementen. Niet alleen is de slagingskans in onze meubelwinkel hierdoor veel groter dan bij andere meubelwinkels, wij durven ook te garanderen dat we (bijna) al jouw wensen kunnen laten uitkomen. Ook als je een zithoek zoekt voor een extra grote familie, een loveseat is een unieke kleur wilt of als je zeer kieskeurig bent qua eethoeken ben je bij ons aan het juiste adres.

Room108 Bonheiden - Showroom

Meubelzaak Hever met veel mogelijkheden én een goede service

Onze meubelzaak Hever onderscheidt zich door de vele mogelijkheden én onze goede service. Zo staat in onze showroom van maar liefst 550 m2 groot een enthousiast team klaar die jou graag helpt bij je keuze. Wij vertellen je meer over de verschillende stoffen, materialen en kleuren. Daarnaast kun je onze collectie in alle rust bewonderen en even gezellig proef zitten op de salon of de eetkamerstoelen met je partner. Op deze manier maak je een weloverwogen keuze en garanderen wij tevreden klanten. Tot slot staan al onze meubelstukken bekend om hun goede prijs-kwaliteitsverhouding. Bij Room108 Bonheiden denken we namelijk aan werkelijk alle details!

Ben je benieuwd geworden naar de unieke meubels Hever? Doe dan alvast inspiratie op de website of plan direct een bezoek aan onze showroom. Onze showroom bevindt zich in Mechelen en is dagelijks (met uitzondering van zon- en feestdagen) geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Op onze website vind je onze adresgegevens en contactinformatie. Neem gerust contact met ons op als je een vraag hebt over onze collectie of werkwijze. Ons team helpt je graag en is bereikbaar via de telefoon, e-mail of het contactformulier dat je op de website vindt. Graag tot ziens bij Room108 Bonheiden.

Benieuwd geworden naar de unieke meubels Hever?