Liever alles in het echt zien?
Kom dan langs in onze showroom!

 

 

Meubelwinkel Keerbergen met duizend-en-een mogelijkheden

Room108 Bonheiden is een meubelwinkel Keerbergen dat bekend staat om de duizend-en-een mogelijkheden die wij jou bieden. Hoe we dit doen? Dat is door jou de kans te geven om alle meubelstukken precies aan te passen aan jouw wensen. Jij bepaalt alle details van je nieuwe fauteuil, tafel of stoelen. Zo kies je niet alleen de kleur maar ook het formaat, de materialen en de elementen. Elk meubelstuk wordt hierdoor uniek en op maat gemaakt voor jouw interieur. Ideaal als jij niet stad en land wilt aflopen op zoek naar een zetel in precies die ene kleur of als jij een meubelstuk zoekt in een niet zo standaard maat of model.

Room108 Bonheiden - Showroom

Meubelzaak JabbekMaak kennis met de collectie van onze meubelzaak Keerbergene en omgeving met eigen showroom

Kennis maken met de collectie van onze meubelzaak Keerbergen kan op twee manieren. Zo kun je op de website van Room108 Bonheiden alvast inspiratie op doen. Bekijk onze landelijke en industriële meubelstukken en ontdek direct een aantal van de keuzemogelijkheden. De tweede manier is door langs te komen in onze showroom. Onze showroom in Mechelen is maar liefst 550 m2 groot en is dé plek om de collectie met eigen ogen te komen bekijken. Ons team begroet je hier van harte en kan je direct voorzien van een persoonlijk advies.

Dankzij de vele opties én ons enthousiaste team durven wij ons de expert in meubels Keerbergen te noemen. Onze collectie staat bovendien bekend om zijn uitstekende kwaliteit en fijne prijzen. Wij zijn hierdoor toegankelijk voor een breed publiek. Mocht je vragen hebben of meer willen weten over Room108 Bonheiden, bel of e-mail ons dan of vul het contactformulier in. Wij helpen je graag. Tevens kun je via social media of onze nieuwsbrief op de hoogte gehouden worden van alle nieuwtjes en acties. Graag tot snel bij Room108 Bonheiden.

Room108 Bonheiden: expert in meubels Keerbergen