Liever alles in het echt zien?
Kom dan langs in onze showroom!

 

 

Meubelwinkel Leuven met een grote slagingskans

Ben je op zoek naar een meubelwinkel Leuven waar eigenlijk iedereen wel slaagt voor een nieuw interieur? Dan ben je bij Room108 Bonheiden aan het juiste adres. Met een slagingskans van maar liefst 108% hebben wij al veel mensen blij mogen maken. Hoe we dat precies doen? Dat is door alle meubelstukken speciaal voor jou op maat te maken. Jij hebt uiteraard de volledige zeggenschap in alle kenmerken en details. Sterker nog, bij ons kun je een meubelstuk zelf samenstellen. Een meubelstuk past hierdoor altijd perfect in jouw woon- of eetkamer en is altijd helemaal uniek.

Room108 Bonheiden - Showroom

Meubelzaak Leuven met alles voor je woon- en eetkamer

In onze meubelzaak Leuven vind je alles wat je nodig hebt in je woonkamer of eetkamer. Van industriële salon tot aan landelijke eettafels: je vindt het bij Room108 Bonheiden. Naast dat je alle basics in onze collectie vindt, ontdek je bij Room108 Bonheiden luxueuze woonaccessoires. Met de woonaccessoires maak jij van je huis echt een thuis. Zo brengt een vloerkleed sfeer aan, zorgen kussentjes voor comfort en een huiselijk gevoel en zijn lampen hét detail dat te vaak vergeten wordt. Je maakt bij Room108 Bonheiden kennis met diverse woonmerken zoals Claudi, Dekolight en By-Boo.

Hoewel wij nog uren kunnen doorschrijven over onze meubels Leuven, is de beste manier om kennis te maken met onze collectie door deze met eigen ogen te bekijken. Doe daarom inspiratie op op onze website of plan een bezoek aan de showroom. In de showroom staat ons team klaar om je te adviseren over de collectie en mogelijkheden. De showroom bevindt zich in Bonheiden en is dagelijks geopend tussen 10.00 en 18.00 uur (met uitzondering van zondagen en feestdagen). Heb je een vraag of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Room108 Bonheiden via de telefoon, e-mail of het contactformulier op onze website.

Bekijk de meubels Leuven in onze showroom