Liever alles in het echt zien?
Kom dan langs in onze showroom!

 

 

Kun je maar niet slagen in een gewone meubelwinkel Lier?

Kun jij in een gewone meubelwinkel Lier maar niet slagen voor een nieuw interieur? Bijvoorbeeld omdat je een extra grote of een extra klein zetel zoekt, een bijzondere kleur in gedachte hebt voor een eetkamerstoel of omdat voor jou alle details van een eetkamertafel moeten kloppen? Dan is de collectie van Room108 Bonheiden misschien wel iets voor jou. Bij ons koop je landelijke en industriële meubels die je van A tot en met Z kunt samenstellen. Dit betekent dat een meubelstuk altijd bijzonder, persoonlijk én op maat gemaakt wordt door ons enthousiaste team.

Room108 Bonheiden - Showroom

Meubelzaak Lier met ontelbaar veel mogelijkheden

In onze meubelzaak Lier draait het om keuzes maken. Je hebt bij ons namelijk ontelbaar veel mogelijkheden. Als jij geen ster bent in knopen doorhakken of graag een weloverwogen keuze wilt maken, dan kan ons team je helpen. Wij vertellen je alles over de opties en werkwijze. Neem gerust contact met ons op of bezoek onze website voor inspiratie. Ook beschikken wij over een eigen showroom in Bonheiden. Hier ben je welkom om de collectie te bewonderen en de verschillende stoffen, materialen en kleuren te ontdekken.

Ben je enthousiast geworden over de meubels Lier? Volg ons dan via social media of schrijf je in voor de nieuwsbrief van Room108 Bonheiden. Op onze website kun je alvast de Room108 collectie bekijken, meer lezen over de exclusieve woonmerken die wij verkopen én praktische informatie vinden. Plan bijvoorbeeld een gezellig bezoekje aan de showroom in Bonheiden. Met uitzondering van zon- en feestdagen zijn wij alle dagen geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Voor vragen neem je contact met ons op via de telefoon, e-mail of ons online contactformulier. Het team van Room108 Bonheiden hoort graag van je.

Enthousiast over de meubels Lier?