Liever alles in het echt zien?
Kom dan langs in onze showroom!

 

 

Stad en land aan het afzoeken naar een meubelwinkel Mechelen?

Ben je stad en land aan het afzoeken naar een meubelwinkel Mechelen of omgeving? Een meubelwinkel waar je terecht kunt voor een eigentijds, industrieel of landelijk interieur én waar alle meubelstukken kunnen worden aangepast aan jouw wensen? Ontdek dan snel de collectie van Room108 Bonheiden. Onze collectie biedt letterlijk duizend-en-een mogelijkheden. De kans dat je slaagt is hierdoor zeer groot. Je bent er bovendien zeker van dat niemand precies dezelfde zit- of eethoek in huis zal hebben staan. Wel zo leuk als jij graag een uniek en persoonlijk interieur wilt samenstellen of als je een echte trendsetter bent.

Room108 Bonheiden - Showroom

Werkwijze van onze meubelzaak Mechelen

De werkwijze van onze meubelzaak Mechelen, Room108 Bonheiden, is eigenlijk heel simpel. Zo kun je op de website alvast (een deel van) de collectie bekijken en meer lezen over onze collectie met extra elementen en stoffen waar je uit kunt kiezen. Je krijgt hierdoor een goed beeld van hoe een salon, eetkamerstoel of tafel eruit zal komen te zien. Wil je de meubelstukken liever met eigen ogen bekijken? Dan zien we je graag terug in onze showroom in Mechelen. Hier kun je de collectie komen bewonderen én uittesten. Ons enthousiaste team voorziet je bovendien graag van een persoonlijk advies tijdens je speurtocht.

Ben je enthousiast geworden over onze meubels Mechelen? Doe dan inspiratie op op onze website of plan een bezoekje aan de showroom. De showroom in Mechelen is gelegen op een gunstige locatie tussen Antwerpen en Brussel in. Ideaal als je je bezoek aan de showroom wilt combineren met een gezellig dagje uit. Ook de stad Mechelen is zeker een aanrader als je van winkelen houdt. Onze showroom is alle dagen (behalve de zondagen) geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met Room108 Bonheiden op. Ons team staat je graag te woord via de telefoon, e-mail of het contactformulier.

Enthousiast geworden over onze meubels Mechelen?