Liever alles in het echt zien?
Kom dan langs in onze showroom!

 

 

Room108 Bonheiden: leukste meubelwinkel Putte en omstreken

Room108 Bonheiden is ongetwijfeld de leukste meubelwinkel Putte en omstreken. Bij ons kun je terecht voor een landelijk, industrieel en eigentijds interieur. In onze ruime collectie vind je onder andere bank, fauteuils, loveseats, eetkamerstoelen, tafels, tapijten en woonaccessoires van luxueuze woonmerken. Hetgeen wat onze collectie écht bijzonder maakt? Dat is het feit dat je oneindig veel opties hebt. Zo kan de collectie volledig worden gepersonaliseerd. Zet jouw wensen op een rijtje en het team van Room108 Bonheiden vertelt je graag meer over de mogelijkheden. Zo vind je altijd een meubelstuk dat de perfecte match vormt met jouw wensenlijstje.

Room108 Bonheiden - Showroom

Kom langs in onze meubelzaak Putte

Op onze website kun je alvast een deel van de collectie van Room108 Bonheiden bekijken en inspiratie op doen. Om een nog beter beeld te krijgen van de meubelstukken, raden we je aan om langs te komen in onze showroom in Mechelen. Onze showroom is maar liefst 550 m2 groot en de ideale plek om op je gemak de collectie te bewonderen. Ons enthousiaste team staat hier bovendien paraat om je meer te vertellen over de mogelijkheden. Wij denken graag met je mee en kunnen je bijvoorbeeld direct de verschillende materialen, stoffen en kleuren laten zien.

Wil je meer informatie of heb je vragen over de meubels Putte van Room108 Bonheiden? Aarzel dan niet en neem direct contact met ons op. Dit kan snel en eenvoudig door met ons te bellen, te e-mailen of het online contactformulier in te vullen. Daarnaast vind je op onze website veel praktische informatie over onze collectie, onze unieke werkwijze en ons gezellige team. Als je enthousiast bent geworden, horen we graag van je of hopen we je te begroeten in de showroom. De showroom van Room108 Bonheiden is van maandag tot en met zaterdag geopend tussen 10.00 en 18.00 uur. Graag tot ziens.

Meer informatie of vragen over de meubels Putte?