Liever alles in het echt zien?
Kom dan langs in onze showroom!

 

 

Room108 Bonheiden: meubelwinkel Vilvoorde met meubels op maat

Room108 Bonheiden is een meubelwinkel Vilvoorde waar we alle meubels speciaal voor jou op maat maken. Elk huis én elk gezin is namelijk uniek. Naast dat iedereen een eigen woonstijl heeft, heeft iedereen eigen wensen qua design en formaat. Bij Room108 Bonheiden komen we daarom iedereen graag tegemoet door eindeloos veel opties te bieden. Zo kies je in onze collectie met landelijke en industriële meubelstukken zelf een zetel, fauteuil of tafel uit die jou aanspreekt. Vervolgens kun je dit meubelstuk personaliseren door de kleur, de stof en het formaat te bepalen.

Room108 Bonheiden - Showroom

Unieke werkwijze en service in onze meubelzaak Vilvoorde

Zelf meubels samenstellen klinkt wellicht ingewikkelder dan het is. Het team van onze meubelzaak Vilvoorde helpt je namelijk graag. Wij nemen de tijd om alle opties met je te bespreken. In onze showroom in Bonheiden ben je van harte welkom voor een persoonlijk advies en om de meubelstukken rustig te bekijken. Ook kun je in onze showroom terecht voor exclusieve woonaccessoires. Met nieuwe kussentjes, een vloerkleed of een wanddecoratie geef je je woon- of eetkamer in een handomdraai een make-over. Nieuwsgierig geworden? Doe dan alvast inspiratie op op onze website.

Via de e-mail, telefoon of het contactformulier kun je direct contact opnemen met het team van Room108 Bonheiden. Wij vertellen je met veel plezier alles wat je wilt weten. Ook kun je online meer lezen over ons en onze werkwijze. Vergeet niet om ons te volgen op social media en om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Zo hoef je geen enkel nieuwtje of actie van onze woonwinkel te missen. Goed om te weten: wij beschikken over meerdere vestigingen, waaronder in Brugge en Kalmthout. We hopen je gauw te mogen begroeten bij Room108!

Contacteer ons team over de meubels Vilvoorde