Liever alles in het echt zien?
Kom dan langs in onze showroom!

 

 

Room108 Bonheiden: meubelwinkel Zemst waar iedereen slaagt

Room108 Bonheiden is de meubelwinkel Zemst waar iedereen slaagt. Niet alleen vind je bij ons een uitgebreide collectie met industriële en landelijke meubels, alle meubelstukken kun je helemaal zelf samenstellen. Zo vind je altijd een meubelstuk die perfect in jouw interieur past en aan al jouw wensen voldoet. Ook als je al geruime tijd op zoek bent naar een loveseat in nét die ene tint of een zetel die groot genoeg is voor jouw hele gezin raden we je aan om bij ons langs te komen. Ons enthousiaste team gaat de uitdaging graag aan!

Room108 Bonheiden - Showroom

Ons team staat klaar in de meubelzaak Zemst

In onze meubelzaak Zemst staat ons team klaar om je meer te vertellen over de verschillende meubelstukken en opties. Laat je adviseren over het formaat van je nieuwe zetel of kom de stoffen en kleuren op je gemak bekijken. Ook kan ons team je helpen bij het samenstellen van een meubelstuk door de verschillende elementen en details uit te lichten. Onze meubelzaak beschikt over een eigen showroom in Mechelen waar we je graag welkom heten. Uiteraard kun je ook op onze website alvast inspiratie op doen. Bekijk een deel van onze collectie of lees meer over de verschillende opties die wij je bieden.

Wil je meer weten over onze meubels Zemst? Neem dan gerust contact met ons op. Je bereikt het team van Room108 Bonheiden via de e-mail, het contactformulier of de telefoon. Mocht je een bezoek aan de showroom willen plannen, bekijk dan onze adresgegevens op de website. Onze showroom is geopend van maandag tot en met zaterdag tussen 10.00 en 18.00 uur. Als je geen enkel nieuwtje wilt missen, kun je je inschrijven voor onze nieuwsbrief of Room108 Bonheiden volgen op social media. Graag tot ziens!

Wil je meer weten over de meubels Zemst?