Liever alles in het echt zien?
Kom dan langs in onze showroom!

 

 

Outlet Bonheiden

Wie denkt dat het geven van een opfrisbeurt van je interieur de hoofdprijs moet kosten, heeft het mis. In onze outlet zou je namelijk zomaar eens jouw droommeubel kunnen vinden voor een hele scherpe prijs. Op deze pagina vind je alle outlet meubelen en accessoires van onze Room108 locaties: Bonheiden, Kalmthout, Sint-Truiden en Brugge. Wij hebben regelmatig mooie producten van goede kwaliteit in de aanbieding. Deze outlet producten zijn vaak items welke enige tijd in onze showroom hebben gestaan en nu plaats mogen maken voor nieuwere items.

Interesse in een van onze outlet meubelen of accessoires? Neem contact op met de desbetreffende locatie zodat we kunnen kijken of het item nog voorradig is. Alle outlet items zijn op afspraak af te halen bij de desbetreffende locatie: Bonheiden, Kalmthout of Brugge.

Ontdek onze meubeloutlet

Outlet Bonheiden: Stijlvolle meubels voor een scherpe prijs.

Op zoek naar een nieuwe aanwinst voor je interieur dat stijlvol en van goede kwaliteit, maar niet al te prijzig is? In dat geval zou een bezoek aan meubeloutlet Bonheiden voor jou wel eens de moeite waard kunnen zijn! Bij meubeloutlet Bonheiden hebben we prachtige meubels en accessoires van hoogwaardige kwaliteit in de aanbieding voor een hele scherpe prijs. Onze outlet-collectie bestaat over het algemeen uit de oude showroom-modellen van onze room108 winkels die nu plaats moeten maken voor nieuwe modellen. Benieuwd naar onze items uit de outlet? We ontvangen je graag in onze showroom in Bonheiden!

Meubel outlet Bonheiden bezoeken of heb je vragen?

Is jouw interesse in een of meer van onze outlet items gewekt? Informeer in dat geval zo snel mogelijk bij het team van meubel outlet Bonheiden om er zeker van te zijn dat jouw gewenste item nog op voorraad is. Je kunt dit doen door contact op te nemen via +32(0)15-685230 of door te mailen naar info@room108-bonheiden.be. Natuurlijk is het ook mogelijk om een bezoek te brengen aan onze (outlet) showroom in Bonheiden. Ons team van enthousiaste medewerkers helpt je graag verder op weg. Goed om te weten: alle beschikbare items van meubel outlet Bonheiden zijn op afspraak af te halen op bij de desbetreffende locatie: Bonheiden, Kalmthout of Brugge.

Room108 sale meubels