Liever alles in het echt zien?
Kom dan langs in onze showroom!

 

 

Shop meubels op maat bij Room108 Bonheiden

Bij Room108 Bonheiden shop je een eigentijds en modern interieur. Van hoeksalons tot aan, tafels, zetels en nog veel meer. In onze collectie vind je alle basics voor in huis. Precies volgens de laatste trends, in jouw favoriete kleur en met de afmetingen die jij graag wenst. Want meubels personaliseren en meubels op maat maken: dat is precies waar Room108 zich mee onderscheidt! De collectie van Room108 kun je online bekijken, maar een nog beter idee is om langs te komen in onze showroom te Bonheiden. In onze 550m2 showroom kun je de meubels rustig van alle kanten bekijken én meteen uittesten. Een nieuwe salon moet immers ook lekker zitten!

Room108 Bonheiden - Showroom

Het team van
Roon108 Bonheiden

Room108 Bonheiden staat bekend om haar enthousiaste, deskundige en gezellige team. De medewerkers zijn geselecteerd op hun liefde voor interieur en oog voor detail en klantvriendelijkheid. Het team staat dan ook altijd klaar om jou te voorzien van een persoonlijk interieur advies en je te helpen bij het vinden van het perfecte meubelstuk. Daarnaast legt het team je graag de verschillende opties voor. Zo heb je bij Room108 alleen al de keuze uit ruim 700 kleuren. Zo’n oneindige keuze aan kleuren klinkt misschien lastig, maar met de hulp van ons team zul je zien dat je snel en eenvoudig een nieuw interieur vindt. Tot slot ben je ook na je koop verzekerd van een goede service. Wij hanteren namelijk een garantieperiode van maar liefst 2 jaar.

Room108 Bonheiden is gelegen op een praktische locatie in de provincie Antwerpen. Zo ligt Bonheiden tussen Antwerpen en Brussel en vindt men ook de gezellige shopstad Mechelen op een steenworp afstand. Naast dat Room108 Bonheiden goed bereikbaar is, beschikken we over voldoende parkeerplaatsen. Op onze website vind je ons adres, een routebeschrijving, onze openingstijden en onze contactgegevens. Neem gerust contact op als je vragen hebt of wilt weten of een product te bewonderen is in onze showroom. Tot ziens bij Room108 Bonheiden!

Goedbereikbaar en parkeren voor de deur