Liever alles in het echt zien?
Kom dan langs in onze showroom!

 

 

Woonaccessoires: onmisbaar in elk interieur

Woonaccessoires zijn onmisbaar in elk interieur. Accessoires maken je huis namelijk gezellig, persoonlijk en stijlvol. Bovendien zijn accessoires de manier om een bepaalde stijl in je interieur te verwerken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan metalen details die voor een industriële look zorgen of aan natuurlijke accessoires die bij een landelijk interieur passen.

Daarnaast kunnen accessoires –zoals een schilderij, kussentjes of planten- zorgen voor meer kleur en leven in je interieur. Tot slot helpen woonaccessoires bij het creëren van een ruimtelijk effect. Denk bijvoorbeeld aan een tapijt die ervoor zorgt dat de kamer groter lijkt, of spiegels die licht en ruimte in huis brengen.

Accessoires bij Room108 Bonheiden

Room108 Bonheiden is de specialist op het gebied van zitmeubilair. Bij ons koop je de mooiste zithoeken, salons, eetkamerstoelen en loveseats. Daarnaast vind je in onze collectie diverse woonaccessoires. Deze woonaccessoires matchen perfect bij ons assortiment aan zitmeubilair, maar kunnen natuurlijk ook prima met jouw huidige interieur matchen. Kijk bijvoorbeeld eens rond op onze website en social media voor inspiratie of kom langs in onze showroom. In de showroom in Bonheiden kun je alle woonaccessoires op je gemak bekijken én kun je advies vragen aan ons enthousiaste team. Wij helpen jou namelijk graag bij het creëren van een nieuw interieur.

Heb je geen idee welke accessoires het beste bij jouw interieur passen? Maak dan een afspraak voor persoonlijk interieur advies bij Room108 Bonheiden. Tijdens dit advies kijken we naar jouw wensen en stijl en brengen we aan de hand daarvan een persoonlijk advies uit. Vervolgens kun je direct je nieuwe interieur bij elkaar shoppen bij Room108 Bonheiden! Voor meer informatie over het interieur advies en onze collectie kun je ons vrijblijvend contacteren. Wij zijn bereikbaar via de telefoon en e-mail. Op de website vind je tevens meer praktische informatie zoals ons adres en openingstijden.

Advies nodig voor accessoires in jouw woning?